Om Kokkefars Køkken

OM OS

I spidsen for Kokkefars Køkken er Kokkefar Henrik Åberg.

Han har leveret mad til både kongehuset og selskaber på mere end 1000 mennesker, endvidere har han har erfaring som kok fra hele verden og har blandt andet drevet restaurant i Alanya, Tyrkiet samt arbejdet på nogle af Københavns bedste restauranter. Han har nu valgt at åbne sin egen restaurant, så han endnu engang kan være Kokkefar i eget køkken.

Hos Kokkefars Køkken sætter han og hans team sit unikke præg på en nøje udvalgt menu, for mottoet er ”Hemmeligheden bag den bedste smag”. Vi ønsker at alle vores gæster skal have en fantastisk spiseoplevelse i vores lille hyggelige restaurant, som ligger i hjertet af Søborg.

Som en del af teamet er Henriks familie, som også har mange års erfaring med mad og servering. Stemningen er uformel og intim, for en god spiseoplevelse bør altid kombineres med en hjemlig atmosfære og godt selskab.

Hvis du ønsker at holde dit selskab eller fest hos Kokkefars Køkken kan du læse mere her og du kan naturligvis også købe et gavekort til vores restaurant. Læs mere om køb af Gavekort her.

Kokkefars Køkken i Søborg, selskaber i Søborg, søborg mad ud af huset, Restaurant i Søborg, kvalitetsmad i Søborg, Søborg Hovedgade, Cafe i Søborg, Fødselsdag i Søborg, Bryllupsmad i Søborg, Levering af mad i Søborg
Scroll to top